Available now for rent

No. of people in queue : 0


Author

: Aina Emir

Genre

: Pop Melayu

UPC

: AE000004

ISBN

: 9789833316052

Publisher

: KarnaDya Solutions

Total Pages

: 551

Bunga-Bunga Kemboja

Kekecewaan yang melanda hidupnya telah membawa Nabil jauh merantau ke negara orang. Malah sebelum itu lagi, dia sudah lama merantau di negara asing, bukan sekadar mencari ilmu tetapi juga mencari rezeki agar masa depannya bersama Nadya akan terjamin. Pun begitu, Tuhan lebih mengetahui. Apa yang diimpikan tidak menjadi kenyataann. Kegagalan telah membuat dia insaf dan kerana itu juga dia ingin berjihad, agar pengorbanannya nanti berjaya meredakan sakit yang tak mahu pergi.

Semasa di perantauan, Nabil menemui sesuatu yang membawa perubahan dalam hidupnya. Chaya. Ada misteri pada gadis kemboja ini. Nabil berjanji untuk berkorban dan kerana itulah dia menunaikan janjinya. Pun begitu, tidak mudah bagi Nabil untuk mengharungi onak dan duri yang berdepan dalam hidupnya. Di suatu sudut, dia ingin mendampingi sesuatu yang baru juga mencabar kewarasannya dan di suatu sudut yang lain pula, hatinya masih teringatkan nostalgia cinta lama.

Kelakuannya yang tidak mahu berterus terang juga telah mengundang kegamatan dan merenggangkan hubungan dengan famili. Mampukah dia menyelesaikan dilema yang datang bermundar mandir serta mencabar diri mudanya itu? Mahukah dia melihat Nur Qahira dengan mata hatinya, tidak sekadar mencemburui kegemilangan hidup wanita cantik itu? Apa pula peranan si gadis yang bernama Mawar? 


You might also like these books...

Bening Merah Jingga

Author : Nazurah Aishah

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

M.A.I.D

Author : Suri Ryana

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Lukisan Untuk E-ah

Author : Aryusz

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Purchase these best sellers from Amazon.com