Available now for rent

No. of people in queue : 0


Author

: Areila Sahimi

Genre

: Pop Melayu

UPC

: ARE00005

ISBN

: 9789675067952

Publisher

: Kaki Novel

Total Pages

: 454

Calon Jodoh Untuk Adik

'Mengangkat' Arissa yang sudah besar panjang itu untuk menjadi adik,adalah sesuatu yang langsung tidak masuk akal.Dia dan Arissa pun bukan boleh bertentang mata.Pendek kata, pantang berjumpa pasti meletus perang dunia!.

Tanpa boleh berkata tidak, dia akurt apabila itu adalah permintaan terakhir daripada Azmer yang perlu dituruti.Menjadi abang kepada Arissa bukanlah mudah.Budak tu bukan boleh ditegur.Pantang ditegur ada sahaja'tembakan peluru torpedo' yang keluar dari mulutnya.Berbisa dan pedas.Sabar Ee...Bersabar itu separuh daripada iman.

Sumpah!Hidup dia jadi tak tentu arah bila abang dah tak ada.Lupakan ajelah perkara yang dah lepas tu.Abang Ee taklah seteruk yang disangka.Abang Ee baik.Percayalah hati.

Tetapi dia cuma perlukan abang aje dan tak mahu ada kakak yang lain.Cukuplah ada Kak Ina,tak perlu ada Kak Maisarah.Sakitnya hati bila Abang Ee berbaik-baik semula dengan Kak Maisarah kerana dia tahu,sekarang ini hatinya sudah jauh sayang pada Abang Ee.

Habis tu,Fariz macam mana? Takkan akibat sering putus cinta,ada hati nak 'madukan' mereka berdua? Abang Ee dan Fariz hidup bermadu?Oh!Hati Arissa sudah gila! 


You might also like these books...

566 Hari Mencari Cin...

Author :

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Gelora

Author : Ma Lee Chuswan

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Kau Laksana Bulan

Author : Aina Emir

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Purchase these best sellers from Amazon.com