Available now for rent

No. of people in queue : 0


Author

: Ebriza Aminnudin

Genre

: Pop Melayu

UPC

: EA000004

ISBN

: 9789833669356

Publisher

: Buku Prima

Total Pages

: 628

Hanya Dikau

Peristiwa pahit yang berlaku pada hari pernikahan membuatkan Ira Fashua, wanita yang telah berumur tidak lagi mempercayai lelaki mahupun cinta yang datang bertandang. Dia sanggup hidup sendiri selagi kesangsiannya terhadap lelaki masih melekat kukuh di hati dan jiwanya.

Hakikatnya, Ira Fashua seperti wanita lain yang ingin dicintai, dikasihi dan dibelai namun setiap kali dia ingin menyambut salam percintaan, dia terpaksa menolak setelah bayangan silam datang menerjah di layar matanya.

Namun pertemuan Ira Fashua dengan Erze Zullis telah merubah corak kehidupannya yang lama. Pertemuan yang tidak disengajakan dengan Erze Zullis ketika menyambut kepulangan sepupu Ira Fashua, Nuradriana Hany di lapangan terbang telah mencetus pertengkaran demi pertengkaran antara mereka. pantang bertemu pasti percaturan kata akan terhasil.

Kebencian sesama sendiri menular di hati masing-masing sehinggalah pada suatu hari Erze Zullis menyedari bahawa dia mencintai Ira Fashua dalam diam walaupun wanita itu lebih tua daripadanya. Namun begitu, kehadiran Xu Da Feng, usahawan berbangsa Cina-Korea kembali menyuntik rasa cinta di hati Ira Fashua untuk menerima kehadiran lelaki di dalam hidupnya semula.

Dapatkah Erze Zullis menagih cintanya dari Ira Fashua dan mengeluarkan Ira Fashua dari dunia kesangsiannya terhadap lelaki? Siapakah lelaki yang telah berjaya mencuri hati Ira Fashua? Erze Zullis atau Xu Da Feng?
 


You might also like these books...

Bahang Asmara

Author : Jessy Mojuru

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Awek Buku & Cornflak...

Author : Annis Rizani

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Cinderella Cinta

Author : John Norafizan

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Purchase these best sellers from Amazon.com