Available now for rent

No. of people in queue : 0


Author

: Dekna Lee

Genre

: Pop Melayu

UPC

: DEE00001

ISBN

: 9789671188248

Publisher

: Lovenovel

Total Pages

: 592

Hantu Punya Bos!

Bekerja sebumbung dengan Arrayyan Zainuddin, memang tidak pernah terlintas di fikiran Abby. Tambahan pula setelah mendengar kutukan Diela terhadap lelaki itu. Setiap hari, ada sahaja aduan yang Abby terima daripada Diela sehinggakan hatinya ikut menyimpan rasa benci terhadap lelaki bernama Arrayyan itu.

"Kau tau tak pagi tadi, dia kutuk telinga capang aku ni? Dia minta aku buatkan air dalam gelas besar sebesar telinga aku ini. Hantu punya bos! Macamlah telinga dia lawa sangat! Telinga dia tu berkerepot macam keropok goreng!”- Diela.

Baru hari pertama Abby bekerja di situ, Arrayyan sudah naik gila! Setiap kali dia menjerkah, Abby ikut membalasnya dengan jerkahan, “hantu punya bos”!. Kadang-kadang Abby sertakan dengan bonus, iaitu penampar! Terkedu Arrayyan dibuatnya. Mujurlah Abby ada alasan! MELATAH! Kalau tidak sudah pasti tapak tangannya singgah ke muka Abby semula.

Entah sejak bila, daripada meluat tengok Abby, kini dia mahu melihat Abby selalu! Kewujudan Wandi membuatkan dia tidak tentu hala. Dia terpaksa mengambil langkah agresif dengan mengheret gadis itu ke Melaka bersamanya unuk meluahkan rasa cinta yang baru berputik itu. Dapatkah Abby menerima bos yang berperangai hantu itu?
 


You might also like these books...

Wau…Comelnya!

Author : Ismail Azman Omar

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Nurul Laila Suria

Author : Fatihah Pauzihal

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Hanya Dia

Author : Haimy Ajmin

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Purchase these best sellers from Amazon.com