Available now for rent

No. of people in queue : 0


Author

: Maya Rasyidah

Genre

: Pop Melayu

UPC

: MAY00001

ISBN

: 9789831247372

Publisher

: Karangkraf

Total Pages

: 480

Buat Yang Tersayang

Sekiranya mahu melanjutkan pelajaran dalam bidang kedoktoran, Syira wajib berkahwin dengan calon suami yang dipilih ayahnya. Dia terpaksa akur dengan syarat itu demi cita-citanya yang satu.

Belum pun diijabkabulkan, dia bagaikan sudah ditalak. Airy yang tidak mahu bertemu dengannya sehingga sah menjadi suami isteri, terang-terangan memberitahu sudah ada kekasih yang mengisi jiwanya. Dalam pada diri redha, hati Syira terluka. Dia turutkan jua permintaan Airy untuk 'berlakon' sebagai pasangan yang bahagia.

Perwatakan Syira yang bijak dalam segala hal sedikit demi sedikit menawan hati Airy tanpa disedarinya. Syira sangat sempurna sebagai wanita dan isteri. Kerana ego, tergamak dia menghancurluluhkan perasaan Syira.

Bersama cinta yang sudah bertunas untuk si suami, Syira tekad membawa diri. Apabila tiba masanya, dia kembali. Namun, mengapa Airy terlalu baik padanya? Mungkin Airy mahu memadukannya. Mungkin juga mahu menceraikannya! Walau apa jua yang terjadi, dipujuk hati agar tabah menghadapi.


You might also like these books...

Gelora Asmara

Author : Haryani Kamilan

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Galau Di Hati Seri

Author : Kusyi Hirdan

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Epilog Cinta

Author : Lily Haslina Nasir

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Purchase these best sellers from Amazon.com