Available now for rent

No. of people in queue : 0


Author

: Antasya Balkis

Genre

: Pop Melayu

UPC

: ANT00001

ISBN

: 9833669166

Publisher

: Buku Prima

Total Pages

: 324

Citra Cinta


Suri, seorang gadis yang cekal dan tabah menghadapi hakikat cinta bersama Fazrul sejak dari bangku sekolah kecundang di tengah jalan. Suri terpaksa akur yang cintanya bersama fazrul hanyalah cinta monyet setelah fazrul ditunangkan dengan Azlin atas kehendak keluarga.

Suri berjaya melanjutkan pelajaran di sebuah kolej bersama Mastura. Sewaktu hari pendaftaran, Suri telah diganggu oleh seorang jejaka bernama Dwen yang terkenal dengan sikap nakalnya suka mengusik pelajar-pelajar perempuan di kampus.

Cinta pandang pertama telah membuat Dwen terpikat pada Suri. Namun Suri tidak menghiraukan. Dwen tidak berputus asa. Demi menawan cinta Suri, dia sanggup mengikut Farouk, abang Mastura bercuti ke rumah Suri.

Pelbagai peristiwa telah berlaku sehingga Suri mula menaruh hati pada Dwen. Namun perasaan kecewa atas perbuatan Fazrul masih menjadi kudis membuatkan Suri cuba menidakkan perasaan terhadao Dwen.

Keadaan menjadi semakin rumit apabila Suri ditunangkan dengan lelaki misteri bernama Eidwan Khalil sedangkan hatinya masih menyintai Dwen. Fazrul pula muncul kembali setelah ditinggalkan Azlin.

Dapatkah Suri menerima Eidwan Khalil sebagai teman hidupnya? Apa pula tindakan Dwen untuk menambat hati Suri? Masih adakah cinta Suri untuk Dwen, lelaki yang tidak jemu-jemu menagih cintanya? 


You might also like these books...

Biasan Prisma

Author : Amy Suzani Ainuddin

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Indahnya Cinta

Author : Nazifah Halmi

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Kasih Antara Kita

Author : Aleya Aneesa

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Purchase these best sellers from Amazon.com