Available now for rent

No. of people in queue : 0


Author

: Mira Muskam

Genre

: Pop Melayu

UPC

: MUS00001

ISBN

: 9789675367670

Publisher

: KarnaDya Solutions Sdn. Bhd.

Total Pages

: 245

Jingga Selepas Hujan

Wahai awan,bawalah aliran air matamu pergi dari sini,kerana pelangi sudah datang untuk menceriakan kehidupan dan menghidupkan semula sebuah harapan.

Aryana-Pelajar yang hadir dengan pakej tersendiri.Namun di sebalik kecemerlanganyang dikecapinya, tidak ramai yang tahu hidupnya diselubungi kesunyian.Dia tidak pernah merasa apa itu kasih sayang mama dan papa.Dia hilang keyakinan diri dan hidup daslam dunianya sendiri.

Haikal-Dia anak muda yang digilai ramai.Menempuh setiap masa dengan positif dan sempurna.Dia jujur dalam berkata-kata.Dia tenang dalam berbicara dan juga setia kepada persahabatan yang dibina.Dialah jejaka sempurna idaman semua.

Haikal dan Aryana bertemu dan mengikat janji sebagai sahabt sehidup semati.Perasaan yang mula bertunas menjadikan mereka lebih memahami antara satu sama lain.Dalam ketawa ada duka,dalam senyuman ada derita.Liku persahabatan yang dilalui bagai mimpi yang sempurna dan tiada cacat celanya.

Dugaan itu ibarat perisa dalam kehidupan setiap insan.Sempurnanya mimpi Aryana bertukar menjadi igauan yang menakutkan.Mengapa Haikal mahu pergi begitu sahaja tanpa mempedulikannya?Di mana janji persahabatan yang dibina?Hilangkah nyanyian cinta yang didendangkan saban masa?Aryana perlu untuk mengerti,semuanya adalah takdir dalam kehidupan realiti ini. 


You might also like these books...

Pecah

Author : Khairulnizam Bakeri

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Novel Untuk Asyikin

Author : Ismad Astar

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Nabila 2

Author : Hendan Yahya

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Purchase these best sellers from Amazon.com