Available now for rent

No. of people in queue : 0


Author

: Dyza Ainun

Genre

: Pop Melayu

UPC

: DYZ00005

ISBN

: 9789674460525

Publisher

: Karangkraf

Total Pages

: 736

Miss Marshmallow Vs Mr. Ego

Peduli apa dengan kebencian Nik Faheem Muqree a.k.a Mr. Ego?Asalkan Cadeeja mampu ceria dan gembira, dia akan terus menjadi seorang cleaner yang disenangi. Kebencian Mr. Ego tidak membekas di hati Cadeeja, Miss Marshmallow yang sentiasa bersikap selamba.

Namun ketika terperangkap di dalam sebuah hutan, keperibadian sebenar Rita, buah hati Nik Faheem Muqree telah terbongkar. Cadeeja pula tetap tenang dan sabar dalam setiap kesukaran berbanding Rita yang lebih mementingkan diri sendiri. Dasar gadis manja!

Dan ketika hati Nik Faheem Muqree bertukar menjadi baldu kasih, Cadeeja menghilang meninggalkan Kuala Lumpur. Nik Faheem Muqree nanar mencari gadis itu. Dia jadi kemaruk dengan setiap kebaikan gadis itu.

Akhirnya Nik Faheem Muqree mula menjejaki Cadeeja. Dia bersua dengan Cik Sofea, bos baharu Cadeeja. Miss CEO itu ternyata lebih ego daripada dirinya sendiri. Tiba-tiba dirasakan seolah-olah Cadeeja, Miss Marshmallow itu sedang menuntut satu sumpahan janji di musim silam. Siapakah Cadeeja? Gadis cleaner yang merekahkan delima rindu dalam hatinya! 


You might also like these books...

Bila Musim Berganti

Author : Norhisham Mustaffa

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Dia Tak Tanya!

Author : Aleya Aneesa

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Kau Curi Hatiku

Author : Iman Xara

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Purchase these best sellers from Amazon.com