Available now for rent

No. of people in queue : 0


Author

: Ramlee Awang Murshid

Genre

: Short Stories,
Mystery, Thriller & Crime

UPC

: RAM00019

ISBN

: 9789831248362

Publisher

: Karangkraf

Total Pages

: 601

Aku Bercerita

SEORANG pengarang novel cuba menulis naskhah terbaharu. Malangnya, gejala writer’s block melanda. Suatu masa... dalam keadaan separa sedar ketika terlena, dia terlihat ‘seseorang’ menggunakan komputer ribanya. Namun kelibat orang itu samar-samar.

Sebuah cerita yang siap ditaip terpamer pada skrin. Sebuah kisah yang mengujakan, tetapi bukan dia penulisnya. Teorinya - mungkin dia ada berkarya tanpa disedari, tetapi minda logiknya ragu-ragu.

Satu demi satu cerita baharu ditemui lagi dalam komputer ribanya. Dia semakin galak mencuri idea-idea tersebut. Gaya dan teknik penceritaan memang menyerupai cara dia berkarya. Dia semakin seronok mengakui semua cerita itu adalah miliknya.

Kemudian... semakin banyak kejadian pelik yang mengitari kehidupannya. Dia diburu sesuatu yang meremangkan bulu roma. Ada bahana muncul bertubi-tubi. Siapa suspek yang bertanggungjawab menghuru-harakan kehidupannya?

RAMLEE AWANG MURSHID ada sebuah rahsia yang lama dipendamkan. Rahsia dirinya sendiri sejak bergelar seorang penulis novel. Lama-kelamaan... andai belenggu misteri yang menggelisahkan ini tidak dirungkaikan segera, maka berakhirlah kariernya.. 


You might also like these books...

Murtad

Author : Hasrul Rizwan

Genre : Mystery, Thriller & ...

 0 Ratings

Fiksyen 302

Author : Ramlee Awang Murshid...

Genre : Mystery, Thriller & ...

 0 Ratings

9 Nyawa

Author : Ramlee Awang Murshid...

Genre : Mystery, Thriller & ...

 0 Ratings

Purchase these best sellers from Amazon.com