Available now for rent

No. of people in queue : 1


Author

: Syamnuriezmil

Genre

: Pop Melayu

UPC

: SY000032

ISBN

: 9789671545782

Publisher

: The Chapter Bookstore

Total Pages

: 161

I Choose You!

Tujuh kali solat istikharah, tujuh kali Nur Kassandra mimpikan Emir Raiyan, bos sementaranya dan bukan kekasihnya, Hadil Putra. Pelik bin ajaib betul tapi, itulah yang terjadi, Namun, Nur Kassandra menganggap mimpi itu hanyalah mainan syaitan.

Tapi, benda tak jadi pelik..apabila Hadil Putra juga tak mimpikan Nur Kassandra. Dia pula mimpikan wanita pilihan maknya. Oleh kerana pilihan dag jadi prority, Hadil Putra memutuskan untuk menerima wanita pilihan maknya sebagai calon isteri kerana dia percaya yang mimpi itu adalah jawapan daripada Tuhan.

Geram dengan Hadil Putra , terpaksalah Nur Kassandra berterus-terang hal yang sebenar kepada Hadil Putra. Kononnya nak bagi Hadil Putra tu sentap. Tetapi, lain pula yang terjadi. Emir Raiyan terdengar dan Nur Kassandra kantoi!

Tak mahu Emir Raiyan fikir yang bukan-bukan, Nur Kassandra cuba untuk terangkan yang berkemungkinan mimpi dia tu hanyalah mainan syaitan. Tetapi, lain pula pendapat Emir Raiyan...

'Jodoh itu tak mungkinakan bertukar. Elaklah sehebat mana pun. Larilah sejauh mana pun. Sembunyilah sedalam mana pun. Kalau dah jodoh saya dengan awak,,tetap saya dengan awak juga. Jadi saya hormati keputusan awak. Tapi, saya bagi awak tiga situasi...'

Apakah tiga situasi tu? Adakah tiga situasi intu membentu Nur Kassandra untuk membuat pilihan?

Ada kalanya kita perlu bersiap untuk kecewa kerana bukan semua pilihan itu menjanjikan kebahagiaan. 


You might also like these books...

Bomb...Bombastic

Author : Nass Alina Noah

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Dia Bidadari Dari Sy...

Author : Syamnuriezmil

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Isteri Untuk Disewa

Author : Syamnuriezmil

Genre : Pop Melayu

 0 Ratings

Purchase these best sellers from Amazon.com